Noc má tvojí tvář

Noc má tvojí tvář

Roníš své slzy z posledního hříchu

hrobové ticho,řetězy myšlenek

připoutaně mlčí v zazraku nadějí

tiše se blíží,tiše se vzdalují

půvabné hroty ňader

ztrácený zamek

tvé mladosti

z radostí

chvile zmaru

co ukojí mou zvědavost

spalená nevinnost

bloudicí v tichu

hledá tu zář

Noc Má Tvojí Tvář..

Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.08.2012
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí