Před dnem 1.9.03.

Před dnem 1.9.03.

Anotace: Tyto jsem psal, když mi bylo kolem devatenácti. Docela rád bych věděl, co z nich je opravdu ke čtení a co jsou jen bláboly.

Před dnem 1.9.03.
1.Princezno mých snů:
Až uvidím tvé oči,
Až uslyším tvůj hlas,
to ti přísahám.
já zkrotnu zas.


4.Andílek:
Potkal jsem andílka, co mi lhal.
Ani kousek boha mi nenechal.
Život jde dál.
A já už jen čekám,
až mě navštíví ďábel sám.

6.Půlnoc v tmavém lese
Bývají chvíle
a každý je zná,
když o tobě i tvůj blízký říká,
že se v tobě nevyzná.
Ty neubližuješ jen sám sobě.
I když jen tvá duše zčerná.
Brzy v tom černém hrobě,
jen smrt ti bude věrná.

9.Vampíra
kapka krve
-červená a tmavá
tajemný stín
-bájná postava

12.Štveš mě světe
štveš mě světe!
Barvy oči-to vše se dá logicky vysvětlit.
A svět se točí."vše tu kvete."
Já už nechci žít!

štveš mě světe!
Hodiny, dny, roky, jsou jen nepatrné kroky
a člověk se do všeho tak plete.

14.Úvaha
Nejhorší jsou chyby těch, co mají být bezchybní.


18.Písek na duši:
Jak najít stopy pískem zaváté?
Tou pouští života procházím sem a tam.
Ze všeho nejvíc se bojím,
Že na všechno budu sám.

Jak najít stopy pískem zaváté?
Slova co v mysli máme, jsou dost jedovaté.
Tou pouští života sem a tam.
Ze všeho nejvíc se bojím toho, že budu sám.

19.Přeháňky
Občas, když prší,
Vítr profičí mou duší.
Když je letní bouřka
Nebo zimní sníh,
Na mých rtech objeví se smích.
Autor Havran S-Krim, 01.09.2012
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozděl to na dvě půlky. Je to strašně dlouhé a plete se to. Málokdo ti to vydrží dočíst až do konce

01.09.2012 18:19:15 | kočkopes

Jo taky mě to napadlo, asi dobrý nápad. Děkuji

01.09.2012 18:31:13 | Havran S-Krim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí