Omluva?

Omluva?

Anotace: Vztek možná nebyl na místě. Občas to každý přežene. Snad dostanu šanci na příště,...

Vztek možná nebyl na místě.
Občas to každý přežene.
Snad dostanu šanci na příště,
ale do toho tě nikdo nežene.

Pláč a smutek už je minulost,
nebát se úsměvu do budoucna.
Nač nekašlat na naši společenskou proslulost.
Smutné že nás většina k přizpůsobení dotloukla.

Někdy se stane, že vybouchneme emočně.
Někdy to není k zadržení v sebe sama.
Pro okolí můžeme vypadat nemocně,
ale nebudu se proto cítit jako lama.

Miluij tě a chci, abys to věděla.
Nechci tě kvůli blbosti ztratit.
Já jsem dospělý a ty dospělá,
tak proč si takhle nepříjemně spolu čas krátit?

Kašlu na hádky a zbytečné řvaní.
Je mi u prdele co si kdo myslí.
Je jednoduché, když tě nebo mě někdo zraní,
ale než něco řekneš, si dobře rozmysli.

Mohu jen tak odejít a to beze slov.
Ale to není můj styl.
Tím bych spíš si vytesal rav.
A naši věčnou lásku do ní vryl.

Omluva těžká k příjmutí,
jako bolest srdce samotná,
K zamyšlení nás to donutí.
Odměna posléze lahodná.
Autor pierreucko, 02.09.2012
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: zlatka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí