Smutný kazatel

Smutný kazatel

Anotace: Jedna noční procházka Prahou a sezení na Petříně...

Každý den zámek otvírat
s pocitem strachu.
Každý den sliby vyčítat
a víra Tvá je v prachu.

Jedna sloka snad stačí,
abys Ty pochopil,
kam city srdce kráčí
a správně jsi je uchopil.

Další verš pak přidám,
(smutný můj bonus)
že ženy hloupě střídám,
to můj citový funus...

Čtvrtou slokou vzývám,
věřte v osud svůj!
Však své srdce již neobývám,
toť jen studená pustá sluj.

Těch pár slov nic není,
teď čtěte však pozorně:
Duši nenechte v utrpení!
Ke smrti jděte důstojně!
Autor Tomikk, 02.09.2012
Přečteno 376x
Tipy 7
Poslední tipující: Tesk, korzar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi moc. Ale je smutná...

02.09.2012 15:16:56 | Tesk

Tak tohle je moc hezké.

02.09.2012 12:54:34 | korzar

děkuju moc :-)

02.09.2012 15:15:39 | Tomikk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí