Blbý a

Blbý a

Anotace: blbší

Blbý a blbší
cpou se v přemíře
vrchovaté vší
´in´ nudou chytře

samý prohoz, hec
vyvoněný mejk
přesvědčil je ztéct
ze slin, šmak jak bejk

k trendy ohozům
čupr kolečka
fossil kár (dá rozum)
fotrovic křečka

prohnat zběsile
po fashion molech
racio je v síle
ne v antik dolech

moudrosti věků
neslučitelné
s blbých ke vzteku
nudy bytelné

prolezlé všemi
kdo k ní přičichl
řev lstivé šelmy
přiblble ztichl

nuda z blbosti
pak sama sebe
zblajzla, když postí
blbost, na playback

řádí nadále
král dál ať žije
šašek má krále
král šaška - když je
Autor Petbab, 02.09.2012
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: korzar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí