Maják naděje

Maják naděje

Anotace: Měla to být básnička o lásce, jak se na správnou puberťačku sluší, ale trochu se to zvrtlo....

Kam se má cesta ještě stočí,

v kolika kapkách steče čas,

než moje utrápené oči,

přemohou tíhu slaných řas,

a najdou břeh, kde maják hoří,

noc hýčká tento krásný sen,

nedá mu zhasnout navzdor moři,

kterým se plavím každý den.

Jeho vodou jsou hořké slzy,

žal jeho chladnou hlubinou,

duše má úpěnlive prosí,

kéž moje oči neminou

ten maják, co jasným ohněm plane,

ohněm, co mojí nadějí,

že jednou láska z hrobu vstane,

že místo slz se zasměji,

že zacelí mé staré rány,

 vůně břehu, kde maják září,

že najdu cestu v staré brány,

kde má dlaň v tvé, má tvář v tvé tváři.

Autor RyxiraAmyGinger, 04.09.2012
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: poeta, tato22, Loveless, Kvído
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně se ti to tu zvrtlo ;-) super rytmus

23.02.2014 15:41:52 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí