čepele

čepele

Anotace: tentokrát s dobrým koncem

čepele nožů mých

projdou masem

až o kost zastaví se

prosí

pozvi nás dál

 

pár kapek krve zasychá

v nadvládě noci smutku

nedýchá

 

květina vadne v suché hlíně

drolí se v prach

a větru pláč co kolem bloudí

nevědomky

šíří strach          

 

Tvé stopy v dešti ranním

smývá žár

očí

co obzor hladí svítáním

 

Autor čiči, 09.09.2012
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jakoze je tam malo krve? V tom bude asi ten dobry konec...***

09.09.2012 09:29:31 | srozumeni

Žádná oběť,jen pár stehů.

09.09.2012 15:45:38 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí