Vznešenost

Vznešenost

Anotace: ...zamyšlení...

Vznešenost ta dvojí smysl má,
původ, ta věc co je jen smyšlená,
pak ta vnitřní,
co mají lidé nejen sliční.
Vznešenost ducha a mysli,
tu, kterou jen málo kdo má,
dnes módně, kde kdo se jí vysmívá,
však neškodilo by se k ní vrátit,
stav dnešního myšlení trochu zvrátit,
malinko navrátit starý mrav,
nejen dámám dveře otvírat,
ale celkově k sobě úctu mít,
jiné umět ocenit,
vznešenosti duše hold umět vzdát,
zkrátka do časů našich dědů a dál občas se podívat….
Autor Bumbác, 11.09.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dámám otevřu dveře vždy, kurvám do nich naopak skřípnu úsměv. Na mě moc laciný na zamyšlení. A jako básnička je to dost mizerný.

11.09.2012 18:39:48 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí