~Dívá se dívá

~Dívá se dívá

Anotace: ..temnými mraky..

~ ~ ~

.....................

Temnými mraky

Měsíc se dívá

a jak  to v noci bývá

něco mu na jednom

mraku vadí

cloní mu výhled

kde milý milou svádí.

Rád by se

do ložnicí díval

rád by

o měsíční lásce sníval

mraky Měsíci

však ty plány kazí

nevidí když jsou

milenci nazí.

 

Na ten mrak

vítr přivolal si

ten mrak pak odletí

až nad lesy

a Měsíc přemýšlí

co vlastně chtěl

na ty dva naháče

nevzpomněl.

Země se otočí

Měsíc jinam kouká

něco si pro sebe

snad brouká

mraky,

ty mu taky už nevadí

a tak je na dálku

pozdraví.

 

Není ti Měsíci smutno

že jsi sám?

Hvězdnou  lásku ti já,

Noc posílám

třeba tu krásnou Venuši

té láska k Měsíci

fakt sluší…

~*~*~*~

Autor Květka Š., 12.09.2012
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: Jarka, tato22, Lenka Krásnodvorská, srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí