zpet

zpet

Anotace: A nikdy

Je li mi dáno žít žiju je li mi dáno být jsem tu je li mi dáno milovat té miluju té ale není mi dáno být šťastná a tak nejsem šťastná .je li mi dáno jdu ale stojím jsi u ní .jen leží ......jen leží a ty ji gladiš jako jsi hladil mě ....jen sedí a ty kni vonís jako jsi voněl ke mě .....odchází a ty ji opoustis jako jsi opustil mě ty ...ted jsi sám jako já jsem sama ...jen tak se potacis světem a nemůžeš naleznout cestu....tak jako já ...jen chodis na místa sám ....jako chodím já sama . Jako poutník přicházíš svět jako poutnice přicházím světem. Jako list v knize odcházím jako slova přichází ..jsem jen zbytečná vzpomínka ve tvem srdci ....jako vzpomalena myšlenka propletam srdcem .....jako nůž probodnul mě srdce tak ty jsi mě zranil něžněwjsem jen zbytek ....a ten mi utek.
Autor vlcatko, 13.09.2012
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí