Snídaně

Snídaně

Anotace: ...snídám se svým vlastním pocitem nevyhnutelnosti.

Snídám, když otevřu své oči.
Od samého rána v jednom kole.
Na stole pečené rohlíčky.
Teplá káva povzbudí.
Mouřenín opřel se o rameno.
Vše nakoupeno - tahám sebou.
Ranhojič použil by bič.
Zvládám jeho průpovídky.
Na stole uschlé kytky.
Boty netlačí.
V bodláčí ustrnul úsměv.
Krátký a děravý.
Mé úvahy podléhají clu.
Tak se cpu, nejsem jinačí.
Malé zlo postačí, abych byl.
Zbytek sil věnuji charitě.
Usídlila se v mém bytě.
Je jí všude plno.
Odděluji zrno od plev.
A ten chlév, kde žije bída.
Po snídani napovídá.
Autor fossil, 14.09.2012
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych si taky dala pečený rohlíček :-)

14.09.2012 09:04:21 | Kett

Taky jsem na něj při čtení dostala chuť :-)
V každém případě za mě za tip!

14.09.2012 11:21:39 | TeruKurosaki

Mouřenín by klidně mohl být kocour..začátek příjemně návodný..

14.09.2012 08:58:10 | poeta

...dík za komentík :)

14.09.2012 09:02:15 | fossil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí