Prosím vás,malujte obrázky

Prosím vás,malujte obrázky

Anotace: chtěla bych se umět namalovat...ale někdo jiný to možná svede

Prosím vás,malujte obrázky,
i když vám to prý nejde
já chtěla bych jednou najít ten svůj
a podívat se na něj...

svoje barvy do něj vpít
a naslouchat jeho tichým tónům,
co říká o mně a co o ostatních,
jenom se podívat a zas dál jít

ne každé dílo jest úspěchu dítkem,
nejenom písnička,hra nebo verš,
ale třeba i já,
lidská bytost
pátrám už dlouho po svojí podobě,
však svět nemá zrcadel

a tak vás prosím,
malujte obrázky,
i když vám to prý nejde,
to nevadí
prosím...

ať jednou můžu najít ten svůj
Autor Tanecnice, 14.09.2012
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: Nevratný obal, Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké!

17.09.2012 09:45:10 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí