motýlí

motýlí

Anotace: nikdy jí nevěřte

ztratit víru-to se mi nepodaří
protože nevěřím

má mořská panna
už dávno není pannou
teď zůstala sama
stala se nechtěnou
přiběhnou zlí pejsci
pěkně jí pokoušou
hodí jí do vody
nechaj jí utonout

zabijem motýla
posla špatných zpráv
on bude naříkat
ale já budu zdráv
já budu se smát
o jeho životě
až mu budeš lhát
o jeho svobodě


v nebíčku povstanou
všechny dobré duše
všechny nás zavrhnou
všechny hoděj do koše
budeme ztracení
jako maliny
když je chceme snít
po jejich smrti.
Autor Colacock, 15.09.2012
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco v tom je (obsahově), forma taky ok, umělecky se uvidí časem, ale dobrý začátek ;)

15.09.2012 21:45:41 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí