realita

realita

Anotace: hlava tě bolí, cítíš se sám. Chtěl bys to dělat pořád dokola. Tančit a zpívat na...

hlava tě bolí, cítíš se sám.
Chtěl bys to dělat pořád dokola.

Tančit a zpívat
na slavné melodie
bez špatných básníků
svět nám neuhnije


lidi mě nechtějí
páchnu jim potem
už se mi nesmějí
chce se jim zvracet

Ošklivá holčička
nechutně pláče
z očí jí tryská
místo slz moč

Její hodná maminka
už jí nemá ráda
radši by se zabila
tak jí lano hoď

ošklivá holčička
s prstíky v nose
našla chlapečka
bez očí a tváře

spolu teď živoří
dělají odpornosti
lidi už netrápí
ty jejich nechutnosti
Autor Colacock, 16.09.2012
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: PriceznaKonzuelaBananaHemok
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připadá mi mírně nechutná

20.12.2012 22:54:35 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí