Přátelství...

Přátelství...

Anotace: Přátelství je neuvěřitelně krásná věc a já osobně bych se bez svých přátel neobešla....

Jako sluníčko hřeje v zimě,
může,ikdyž cesta jde strmě.
Je to pohlazení matčiny dlaně,
jako růže roste planě.
Oheň i náruč spojuje,
se zklamáním i strachem bojuje.
Bez něj nedá se žít,
v srdíčku každého z nás mělo by být...
Autor Haydée, 12.01.2007
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí