Okno

Okno

Anotace: ..když se nudíte ve škole..

Sklo


dělící hranice od vší krásy
oko "vševědoucího"
toho škodolibého pána
který provokuje tvé smysly
a vybízí k neuskutečnitelným
touhám
pro které tato chvíle
není určená

Dřevěný rám


víčka držící to věčně bdělé oko
tak pevná a vytrvalá
že ani jedno mrknutí mu nedopřejí
však tobě nabídnou
lehkou ochutnávku
toho nedosažitelného koktejlu
všech chutí a vůní

A lehké závěsy


jako pomíjivé řasy
se občas poddají tvé vůli
a skryjí před tebou svět
jako slepecké brýle
aby na chvíli zastínily
tu tvou bezmocnou touhu
napít se koktejlu...

...a žít

Autor Josephine, 17.09.2012
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to bych asi veškole nenapsal:-)

29.01.2013 20:36:22 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí