Odevzdanost

Odevzdanost

Anotace: ...

Osud si se mnou pohrává

A jsem plně v jeho moci

Jako loďka

Na rozbouřeném moři

Když směr udává

Pouze vítr a vodní proudy

 

A v noci

 

Kdy pod svůj plášť

Mne schovává

Milosrdná tma

Já vím

Že neztroskotám

Protože v dáli září maják

Který předtím zahalilo

Světlo denní

A mraků šmouhy

 

Protože v noci vidím duší

A ve dne mi slouží oči

Proto já vím

Že tam kde obzor končí

Se nachází mé touhy

Autor Josephine, 17.09.2012
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar, Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kde končí obzor? :)

17.09.2012 22:12:01 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí