když umře rozum

když umře rozum

Anotace: nevěřím snům....

Hloupost nám vladne,

 svět se diví

že ale jsou ještě živí,

to se chape

když na vrchol se drápe

to vlastní malé já

umřelo srdce

blbost tu tiše šeptala

jenom ta růže

do srdce bodala

kdo za to může

snad jen já

nebo slovo 

co do básní

ze zbytku vášní

která někde Zustala.

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.09.2012
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí