Nenávidět či milovat?

Nenávidět či milovat?

Anotace: ........

NENÁVIDĚT ČI MILOVAT?

Nic necítit – mít srdce z kamene,
zbavit se emocí – těžkého břemene.

Do smyček vlastních nezaplétat se více,
lásku uhasit – zapálit nenávisti svíce.

Nenávidět nebo milovat?
Zapomenout či litovat?

Osobu jež vám srdce rozdrásala,
do propasti smutku odkázala.

Tak jako bájný Fénix z popela vstal,
i my se musíme vzchopit – jít dál.

Láska a nenávist po boku kráčejí,
prokleté vzpomínky stále se vracejí.

Mohou býti i sestry,
lásko jdi mi z cesty!
Autor Samanta, 18.09.2012
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Adellide
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokázat odpustit i tu největší bolest je větší důkaz lásky, než nenávist...

18.09.2012 22:40:52 | Adellide

ano

28.09.2012 18:05:43 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí