Radosti života

Radosti života

Anotace: ... nejsem stár - jen se tak koupu ve vědru s pěnou

Malinký obrázek ikonka doby.
Měli jsme plno otázek.
A smíchu do zásoby.
Teď už tlačí bota.
Přibyly vrásky.
Tichá nota s písní lásky.
Teď nemůžem...jsou jiní.
Opřeli se do nás.
A zase je slyšet smích.
Divám se z hora,
na ten svůj břich.
Dělaj ze mě vola.
A já mám svůj hřích.
Trochu jsem zpych.
Ne jako dřív, ale doopravdy.
Autor fossil, 19.09.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí