Plameny děsu mojí mysli

Plameny děsu mojí mysli

Anotace: -----

Duše moje
mizí ve ztracenu.
Tak ji mávám a ptám se-
jakou máš dnes cenu?

Topím se
v prudkých, osamnělých a krutých vlnách smutku
v moři, které obývá spoustu děsivých příšer,
jedna z nich je nečinnost
v časech dávno minulých a zapomenutých
v dosud nepopsaných a neprobádaných končinách mojí mysli,
jejíž temná zákoutí děsí
v hlubokých očích mého rádce životem
v těch plamenech děsu mojí vlastní mysli,
které stojí za mou horečkou

Duše moje
mizí ve ztracenu.
Tak ji mávám a ptám se-
jakou máš dnes cenu?
Autor Marek Blažíček, 19.09.2012
Přečteno 199x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí