Tiché kroky

Tiché kroky

Tiché jsou noci,a jaké je svítání

vteřiny jsou rozbitá zrcadla

kdo ochrání ten smutek,když dá se do hledání

 

jen láska do tebe šipy nezabodla

můžeš si říkat,že nezahlédla

jaké je setkání

 

když po Noci Příjde Svítání

Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.09.2012
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí