Telepatia

Telepatia

Anotace: hm

Prednášam vám
mlčky, no inak zhusta
k vašim hlavám
moja otvára ústa

nemé sto ráz
na telepatiu vôbec
dávam dôraz
ako z hviezd bezdomovec

čierny tulák
bosonohý, môj opak
je snehuliak
nenarástol mu zobák

má nemý sneh
cez ústa prelepený
nikdy naspech
nemele, z úst nepení

prednášam tíš
mlčania píšem vzorce
pred nos - nespíš?
prstom.. nech číta, kto chce
Autor Petbab, 21.09.2012
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí