Hadí princezna

Hadí princezna

Anotace: volné pokračování Hadího krále...

Pronikavé oči
spalují duši
a kamenné
srdce nebuší.

Z obličeje,
který se neustále smál.
Na mě plivala jed
v němž byla bolest a žal.

Zabila mě,
zabije jiné.
Ona je však ta věčná,
jenž nezhyne.

Příteli,
sněz moje oči.
Ať jsem slepý,
když stín sem vkročí.
Autor Marek Blažíček, 25.09.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí