pijani z města

pijani z města

Anotace: .... dobře se opít někdy nestačí

V doprovodu velkoměsta,
cesta dlážděná vede.
Sousede pojď také.
Smyjeme prach,
za měsíční zálohu.
Metodicky jako vždy.
Po páté pivo desáté.
Zůstanem do rána.
Víc chlastu, víc obdivu.
Už neznáme se jmény.
Připíjíme na ženy.
Obnaženi a opojeni.
Vyhozeni z baru,
hledáme podnik do rána.
Láhev na cestu opět nestačí.
Po páté raní,
nejsme schopni ani ochotni.
Vyžrali jsme celý rybník.
Autor fossil, 26.09.2012
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí