Čas nesouladu

Čas nesouladu

Anotace: ....

Dříve se hodně četlo
Dnes, tvé zraky
Většinou koukaj
Na počítačové světlo…
Mluvené slovo
Už je taky retro
Se sluchátky na uších
Nejsi žádné pometlo !
Zpíváš písničku
Jedině přes repro
Karaoke,
Už se zaběhlo….
V nových tratích
Občas nestíháš
Nejsi básník
Ani poezie hokynář …
Jsi výplodem
Týhle doby
Doby NESOULADU….
Autor v.hercik, 27.09.2012
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí