Jsi divná.

Jsi divná.

Anotace: ...

Mlčím,
jako strop,
ten taky mlčí,
víru sklop,
ta je tu ničím.

Nejsem ničí
a zároveň všech,
kde to jsem,
tu samý spěch.

Skok a letím,
jinam padám,
vzduch je smetím,
všude tradáá.

Ticho!
Ticho!!
Ticho!!!
Tu samý křik!!!


Jsi divná.
Já vím.
Jsi vlivná.
Co s tím?
Autor Elee, 30.09.2012
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, jestli je vážně divná,
snad pomůže láska vlivná,
taky zlepšit vlastnosti,
ať má méně starostí...
:-)

05.12.2012 21:01:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí