jen je to v nás

jen je to v nás

Anotace: politická

Dějiny zůstaly tam někde spát

řekneme si:" neznám vás"

to slůvko snad

čí hloupý hlas

zesměšnil nás

už je to dávno kdo vzpomíná

Ale koho to dneska zajímá?

je jiná Evropa

je jiný čas

ideal vzal ďas

jen je to v nás...

jen V Nás.

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.09.2012
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí