Nevědomost s občasnou vědomostí

Nevědomost s občasnou vědomostí

Anotace: Vim,nevim.......ta slova.....co s nimi?Je nevědomost stěstím či neštěstím?

Nevím, zda-li si pomoc zasloužím.
Vím, že o moc nad sebou přicházím.

Ovšem pomalu se ve všem ztrácím.
Autor l.rosnicka, 13.01.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí