trochu problémová...

trochu problémová...

Anotace: ...

bylas odjakživa
expresivně emocionální
takže mám pocit
že v některých okamžicích se pouštíš
až příliš daleko po laně
nataženém nad propastí
kdy pád hrozí
při každém odvážnějším manévru
s vědomím
že dole nečekají
duhové opary
čajové dýchánky
a meruňkově omítnuté pohádkové zámky
kde bydlí krásné hodné a chytré princezny
ani horoucí pekla
a gejzíry vroucí lávy
ale oblaka rozvířená plynnými obry...

neznáš totiž pojem „na půl plynu“
už od první chvíle
ženeš otáčkoměr
do rudě žhnoucích čísel
z divokých pasáží
vyloženě odkapává testosteron
hlas by mohl pohánět
kdejakou nadupanou mašinu
a když začneš sázet má Akrasie
houpavější
petrolejem nasáklé tóniny
má krční páteř prosí o milost
a úpí po chiropraktikovi…

vím co by bylo lepší
ale přesto to dělám horší…

i občasné zvolnění
připomíná spíš momenty
zdánlivého klidu
v řádném krváku
kdy nevím
bude-li to za okamžik
nebo do minuty
ale stejně skončím
s nožem v ledvině…
Autor enigman, 09.10.2012
Přečteno 307x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, Aťan, střelkyně1, Miriska, whiolet, Lenka Krásnodvorská, Anjesis, Kett, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedávno jsme s přáteli hráli hru při třetí lahvince šáňa na tři slova... no dozvěděla jsem se na sebe, že jsem empatická, bezprostřední, láskyplná, pitvající, buldozerská, naivní, mající svůj svět, lhostejná, urputná, výjimečná, nápadná, plačtivá, nervózní, urputná... skvělý zrcadlo, občas je dobrý si ho nastavovat...

22.08.2021 02:15:47 | zelená víla

Výbornej konec...! Celé mě to bavilo.

09.10.2012 20:07:40 | vrbák

jsem nevěděl jestli je nejdříve Améba, nebo Akrásie, už jsem si asi vzpomněl jak to jde po sobě, než příjde na řadu chiropraktik:)

09.10.2012 08:34:44 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí