Kniha vzpomínek

Kniha vzpomínek

Anotace: Jo to metaforická básnička.Luštěte:-),ale myslím, že je to naprosto jasné.Předem děkuji za komentáře a hodnocení.

List po hladině pluje,
voda ho svými doteky utěšuje.
Kapka smůly ze stromu,jak slza padá,
po listu zbyla jen vzpomínka malá.
Jak lehce strom list svůj ztratí,
už nikdy ho neuvidí,už nikdy se nenavrátí.
Voda žene list dál a dál,
tam,kde najde list svůj ráj.
Teď stromu jen smutek zbývá,
řeka mu tichounce zpívá.
List má svůj ráj,strom svůj pláč,
zbyly jen vzpomínky,však nač?
Zbyly jen slzy pro stromův drahý list,
teď už mu zbývá jen v knize vzpomínek si číst.
Autor Vera, 13.01.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí