studentská...

studentská...

Anotace: pořád se učím...

visel jsem
očima
na jednom monolitu
a vyjasňoval si
Chammurapiho zákoník
jelikož vyluštit něco
neznamená
že je smysl ukrytý
v metodě luštění
ale v textu...

myšlenky poklidně těkaly
mezi zvláštnostmi
a podivnostmi běhu věcí
když mi poklepala
jedna dívka
na rameno klínem
starobylého písma…

copak jste to objevil?

zíral jsem na ni
a ona pobaveně čekala
až si uvědomím že umím mluvit…

vezměte si třeba tohle
jistě máte takový správný slovník
ve kterém není I za K…

samozřejmě znám přece abecedu…

takže je pravda
že v něm není Izak…

co to povídáte za nesmysly
nesmíte vynechat mezery…

já ale žádné nevynechal to vy…

usmála se
vaše taktika mě někdy tak mate
nepoznám jestli mluvíme
o něčem bezvýznamném
nebo nějaké hluboké
a zásadní otázce vesmíru…

milá Kšaniké
ač vedu
poklidně zaklíněný život
s vámi se nezabývám
nevýznamnými věcmi…
Autor enigman, 12.10.2012
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: janewe, Aťan, střelkyně1, Lenka Krásnodvorská, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes starobabylonsky laděná:), rád s tebou takhle bloudím po světě, minulém i budoucím

12.10.2012 08:17:24 | kočkopes

Pěkně se čteš. :)

12.10.2012 00:47:34 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí