Česká Miss 2005

Česká Miss 2005

Anotace: Před chvilkou skončil přímý přenos, tak vám zde uploaduji co jsem si při jeho průběhu poznamenal... (Proto také prosím omluvte občasné nepříliš sedící rýmy...^_^)

Dvanáct dívek se po pódiu pohybuje výřivě,
na první pohled mnohé z nich působí nezdravě.
S telete úsměvem na tváři,
zástup modelek v soutěž přichází...

V kreacích záměrně bizarních,
promenují se v smyčkách nedlouhých.
Pak ve vražedně krátkém limitu,
snaží se získat přízeň diváků.

Promenáda v plavkách následuje,
mnohá jen kosti vystouplé vystavuje.

Ve výsledku pro mne přijatelny jsa
jen Šestka s Devítkou.
Pro celkový dojem Šestka,
Devítka boduje povahou.

Porota zdá se sdílí vizi mou,
staví je před porotu diváckou.

Po přehlídce videí sestříhaných,
dozvěděvší se cos více o dívkách samých,
jasno mám v celé soutěži,
Šestce vítězství morálně náleží.

Však z důvodů jež zmínil jsem dříve,
(nechť SlaveMachine jest vzpomenut)
vítězství přál jsem s jedenáctkou slečně,
k volné disciplíně přihlédnuv.

Jedna pak lítosti myšlenka mi hlavou běží,
že následné písně zpěvačka nesoutěží.
Zdá se že není to jen můj dojem,
že zvítězila by s přehledem.

Pak na otázku rozhodnou
potencionální zodpovídají missky,
překvapeným prezidentem Klausem položenou,
jenž působí dnes výjimečně „lidsky“.

Následně přichází ta chvíle veliká,
kdy médií ocenění se dívkám předává.
Dvě ze tří cen se k Šestce stěhují,
mé spekulace takto stvrzují.

Pomalu oceňování ke konci se blíží,
napětí citelně se výší.
Prví „Českou Miss“ náhle všichni znají,
Dva prezidenti s krásnou Jenny jí dekorují.

Že „slečna Šest“ na stupních není,
to myslím je jen dobře.
Ze smluv nemá kšírování,
může dál dělat co chce.

Co soutěže samé se týče,
chválu mohu jen dít,
oproti strojené verzi Zapletalově,
živější zdá se mi být.
Autor Comodor Falkon, 26.02.2005
Přečteno 886x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí