Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny

Anotace: ...

Život – přesýpací hodiny
co sypou chvíli tmu
a chvíli den,
kdo ví kolik mu na startu bylo nasypáno,
bude pro mě ještě příští ráno?
Kdy propadne poslední
života zrnko otvorem?
to neví nikdo z nás.
snad žije se nám takto snáz,
než kdybychom přesně znali
zde vyměřený čas….
Autor Bumbác, 15.10.2012
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduché a hezké :-) Oprav si překlep "satru" na pravděpodobně "startu"

15.10.2012 19:50:51 | Miriska

Děkuji za komentář i za upozornění na překlep... ;-)

16.10.2012 07:16:51 | Bumbác

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí