Skartace minulosti

Skartace minulosti

Anotace: ..

Za okny se pláče

prolévá se zlost

S noblesou hráče

umírám pro radost

 

Láska je jen hrou

kterou nevyhraji

Iluze mi stále lžou

na samotném okraji

 

Vážně se mi to nezdá

usychám a sublimuji

Kde končí života mého cesta?

Zas svou minulost skartuji? 

Autor Satha, 16.10.2012
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí