Jako klaun

Jako klaun

Anotace: na provaze

Jako klaun na provaze

někam se propadá

jen jeho maska tiše pláče

z hříchu se propádá

tichá ta ozvěna

maska pocitu

se jen směje

AŤ SE ĎEJE,CO SE ĎEJE

jen ho nezabije

MLČ....

Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.10.2012
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí