Slovo

Slovo

Anotace: pochopíte?

Slovo to je skupina hlásek
slovo to je souhrn samohlásek
slovo to je oceán významů
slovo to je vězení.

Hledejte významy slov
zjistěte co skrývají
o čem všechna vlastně jsou
zda vám něco říkají.

Otevřete oči, pocit
nadechněte se, vzduch
vše nepřestává se točit
my nepřestáváme žít.

Stále něco hledáme
proč nehledat slova
a za slovy pocity
opět, dokolečka, znova.

Naivní či hloupé snad?
Můžete se na to ptát.
Otázkou však bude slovo!
Autor Tirno, 13.01.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zahalit, jak by ti bylo kdybys běhla ty taklenahatej třeba po brně

13.01.2007 21:27:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí