STOKRÁT SE VZDÁM

STOKRÁT SE VZDÁM

Anotace: vzdám...

V tvém klinu je celý svět

něha rozprostřená do tisíce světel

ozvěny rozbytých vět

pevnost nahého prokletí

jak střela co vyletí

žhavá slova,

po přečtení

co vymění

doteky tvých blouznění

hořím

tebou hořím

jen stěny bořím

jsem střelec

jsem objetí

naději co pochopím...

když stokrát se vzdám

vzdám/rád/

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.10.2012
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí