Čičiči

Čičiči

Anotace: Pro moji malou micí :*

Knedlíčku, miláčku, lásko

Ty má rozkošná krásko

 

Jsi pro mě všecko

Jak moje děcko

 

Chlupatá, zákeřná, věrná

K cizím ty nejsi vtěrná

 

Drápky nachystané

S chutí zarývané

 

Ostatní se tebe bojí

Mě s tebou však city pojí

 

Odkojená dětským mlékem

Jsi pro moji duši lékem

 

Rozmilá a náladová

Stále hebká, jako nová

 

Čičičiči, mňau

Prsky, prsk, čau

Autor Moniska, 22.10.2012
Přečteno 203x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí