............

............

....


v partituře stinných dní
line se tichá melodie
to prázdno
bohužel nezakryje
rozevlátý šat
- podzimní barevnost v kamenných
dlaních
promítá se - ve valašských stráních
kde při ranních mrazech
poslouchám etudu procitnutí
zežloutlé listí ranní rosa smáčí
a stíny na bodláčí skonaly
v tichu....

...písečných tváří
ve větru
mnoha osudů

bez studu
bez záštity

mrazem opadalo listí

ve vší barevnosti

...
Autor padající do neznáma, 22.10.2012
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenullinka, James Libustka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podzimni poezie ;)

23.10.2012 12:33:47 | James Libustka

v plné nahotě...

23.10.2012 00:05:45 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí