Chmury

Chmury

Anotace: Chmury

Temná noc začala, hvězdy už vyšly,
A ke mně zase ty chmury mé přišly.
Pěkně vás vítám chmury mé děsné,
Není vám mé tělo až příliš těsné?

Kdyby vás nebylo, byl bych tu sám
Takhle si s vámi vznešeně povídám.
Nálada má díky vám poklesla
A duše má opět si zasteskla

Příjde čas, kdy nepříjdete?
Kdy chmury mé uplně zahynete?
Neb ke mě stále choditi budete?
Zahubíte mne?
Autor Percles, 22.10.2012
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí