Kdy příjdeš?

Kdy příjdeš?

Anotace: uŽ VLASTNĚ NEPÍŠI o ničem jiném než o nĚM ... ale to mi nepomůže

V hloubce propasti
Stávám se snad lepším člověkem?

Jaký význam má
Modlit se jen za sebe...

Taky za něj
Za srdce
Aby dozrálo

Buď slavný dne
Kdy tvůj čas se naplní?

V ten den...
Můžu plnit do skonání všechny dny
Teď však čekám na den jedinný...

Prolomí hvězdu z trýzně
Z rána
S rosou barevnou..

Vláhou pokropí mi srdce
tak dlouho se nenapilo
A teď náhle může?

Ale kdy
Kdy ucítím ji v tvé barvě kůže...
Autor mateska, 13.01.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí