foremně...

foremně...

Anotace: vyzutá...

proměřoval jsem zrovna
nově formující krajinu
když se mi zavěsila
na paži dívka
zároveň si zkoumavě
samozřejmě pohledem
stahovala udaje
o mé osobě
a při tom všem ještě povídá
co myslíte
jaký význam má forma
při konstrukci útvarů
libovolné složitosti?

milá Ašunrai
když se na vás podívám
a vnímám vaše fluidum
oslovuje mne nejen forma
teček a čar na sítnici
ale i něco víc
než jen to jak vás vidím…

jakýsi vnitřní význam obrazu
mnoharozměrné sdělení
vtělené do vaší postavy
a vzhledem k tomu
že se v čase neustále vyvíjí
nikdy nebudu mít jistotu
co ještě vyjde najevo…
Autor enigman, 24.10.2012
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, střelkyně1, poeta, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný:-)

25.10.2012 22:17:56 | Kyška

Pane Mistře...ST...o))

24.10.2012 19:46:31 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí