Být šťastná

Být šťastná

Anotace: I když krátká, pro mě důležitá. Utíkám - nejspíš ze strachu. Kdo ví.

Jsem pohlcená.
Ne však psaním,
to už neznamená
pro mě tolik jako dřív…

Jsem okouzlená.
Objevila se cesta
pro mě předurčená,
je třeba jít jí vstříc…

Jsem rozhodnutá -
je třeba být šťastná...
Autor Prinzeschen, 27.10.2012
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí