Chvíle

Chvíle

Anotace: ...

Něco hodně jiného,
zhovadile krásného,
nebesky čistého,
prostě láskyplně něžného.

To co si nemůžeme dát vzít.

To o čem dalo by se snít.

Milovat se v dešti
a cpát do sebe vůni kopretin.

Nenávidět se za slzy
je nepřípustné.
Po západu Slunce
už to bude možná jiné.
Autor Lucie Tee, 28.10.2012
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Sio, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí