Statečný

Statečný

Anotace: ...

Neurčuj mi hodinu do lásky
kdy se mé srdce má rozprášit.

Chtěj po mě odpověď
za mé otázky, co ti drásali duši.

Pověz mi, jak moc mě miluje
a proč ty jsi tu, statečně stojící.

Odhal mi, jak moc Tě bolí,
když je to on, kdo líbá mě na spáncích.

Opusť mě,
..už není čas pro něžnost a dětsky krásné

...bláznovství...
Autor Lucie Tee, 29.10.2012
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikomu uz se dnes nelibi statecni hrdinove =)

30.10.2012 00:25:14 | Lucie Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí