Jsem jen všední otrhanec v cizí duši

Jsem jen všední otrhanec v cizí duši

Anotace: ...

Já jsem ta sketa !
zrozením otrhaná,
smrtí ucelená,
špatná kopie člověka.

Bolest světa miluju,
sebe nesnáším,
jen já, seznam smrti diktuju,
na sebe donáším.

Znám všechno štěstí,
dědula ve mě dřímá,
co jsem chtěl jsem měl,
teď už jen přežívám.

Chtěl jsem drogy...
Chtěl jsem smrt
Chtěl jsem nymfomanku
Chtěl jsem JI!!

Já vše mám a vše sem měl
toť můj zlý ůděl.

Jen JI nedosáhnu
to já vím
i když na ni sáhnu
vedle ní se nespatřím.

Nemám šanci dotknout se!
radši do zásuvky šáhnu!
Chci zpět svou sílu,zvednout se!
VSTÁT, JÍT, BOJOVAT NEŽ ZHYNU!!!
Autor LaBiL, 27.02.2005
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí