Mlčenlivost ranní rosy …

Mlčenlivost ranní rosy …

Anotace: Mlčenlivost ranní rosy …

Mlčenlivost ranní rosy …

Získat ranní rosu,
s příslibem tvých polibků,
čas ten dál jen posuň,
a od nás tvou,
co se týče lásky,
si nic neslibuj!

Jsi má perla na dně oceánu,
solí ze slz pohřbená,
mlčky přijmám další ránu,
opět jsem se ocitla,
níž-
-…na kolenách.

Každou noc,
než ulehnu do říše snů,
pronásleduje mě tvá vůně,
tvá neobyčejná něha,
jsi můj zlatý důl,
mé srdce stůně,
a duše,
ta snaží se to vstřebat!

Ty nic netušíš . . .
Jelikož mlčím –
beze slov vždy odcházím,
jak mávnutí perutím,
mám strach z toho,
že právě slovy mohu vše pokazit …


LP
Autor Lili Spirit, 31.10.2012
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: A. L. McCawley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí