Skřítek

Skřítek

Anotace: Jedna táborová...:-)

V tom deštivém počasí,
ty malý skřítku lesní.
Doufám, že se vyčasí,
když teď liják běsní.

Po šipkách jít s družinou,
odpovídat na otázky,
loukou, lesem, mýtinou,
nedělat si s časem vrásky.
Autor Tomíno..., 31.10.2012
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí