Můj miláček

Můj miláček

Anotace: polštářek maličký

Na polštáři mám svého miláčka
bez něj nedám ani ránu
i když už jsem dávno v pánu.

Prožívá se mnou všechny sny
ty veselé i smutné,
když se mi náhodou zatoulá
sny jako když utne.
Šmátrám a hledám ho
v té černé tmě,
bez něj spaní,by nebylo nádherné.
Autor takova, 27.02.2005
Přečteno 1060x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí